laupäev, 9. mai 2009

Me oleme viimaste päevade jooksul Riinaga erinevatel teemadel fantaseerides jõudnud üsna sarkastilise sugudevahelise kooselu teooriani. Palun järgnevat lugeda huumoriga, sest vastasel juhul te lihtsalt saate vihaseks ja meie Riinaga peamegi lõpuks viima täide oma kauaaegse unistuse ja paluma poliitilist varjupaika Alaska võimudelt.

Kui sa tahad omale meheks ilusat kunstihinge (aka beeta-isast) siis pead sa ise olema alfa-emase eest väljas. Ja kui sa tahad karmi ja tugevat alfa-isast siis pead olema nõus jääma alatiseks ringlema juuksurite-maniküüride ja šokolaadimassaazide uinutavasse ringi, sest alfa-isase kõrvale lihtsalt ei mahu enam mõtlemisvõimega naine. Ja üldiselt igal juhul mõlemat tüüpi mehed panevad kõrvalt, ainuke vahe on see et beeta-isased vähemasti ei löö naisi.

Tegelt on vahepeal veel palju toredaid asju juhtunud aga kuna neid järjest juhtub juurde, siis läheb nende kirjapanek vahepeal meelest ära:)

5 kommentaari:

Triin ütles ...

No 6nneks on meil siin maailmas ka k6ik vahepealsed versioonid olemas:P

Reitsel ütles ...

jap:) aga inimesi on tore ärritada :D

DC ütles ...

Teie teooria on kirja pantud sellisesse toredasse huumoriraamatusse nagu: "Tõelise mehe tee".

birk ütles ...

see teooria on ju statistiliselt täiesti vettpidav :)

Hädapätakas ütles ...

Olen 100% nõus. Nodzu ja Mannuga arutades oleme jõudnud samale tõdemusele. Sõnastuses on vaid kerged terminite erinevused.