reede, 12. september 2008

kõ-ri-ni!

on naeratavatest nägudest, msnnikallidest, haletsustest ja soojadest soovitustest oma eluviisi muuta.
Tühjad sõnad muide ei aita ei ütlejat ega seda kellele öeldakse. Save your breath please.
Seda on aru saada kui see, mis te ütlete teile ka päriselt korda läheb. Isegi siis kui see on vaid must-valge tekst ekraanil.

Aitäh neile, kes on võtnud aega, et mõelda mida öelda.

5 kommentaari:

- Zarvik ütles ...

Viimased uuringud Platseebo efekti kohta on tõestanud, et kui inimesele pidevalt tema valu meelde tuletada, siis piinleb ta keskmiselt 3x rohkem kui inimene, kelle valu ignoreeritakse.

Millegipärast on see meil nagu kombeks, et isegi siis kui sa teist inimest üldse ei tunne, kuid tead et tal on halvasti läinud, ronid ikka lähedusse et öelda kui kahju sul temast on. Lihtsalt jabur sotsiaalne kasvatus!

Eks olen isegi korduvalt keelt kõvasti hammaste taga hoidnud kui kauged inimesed tulevad käppa suruma lausega "sügavaim kaastunne". No mitte ei usu, et inimene, kes asjast midagi ei tea suudab kaasa tunda. Ja tyhad sõnad ei aita!

Pooldan rasketes olukordades pigem temaatilist vaikimist (ehk räägime parem kõigest muust, kui just teine inimene ise ei hakka Sellest rääkima) kui tyhipljaid ja mittemidagi tähendavaid sõnu.

Blah, inimeste vahelised suhted on üldse üx keeruline teema ja mõtteid selles valdkonnas liiga palju et pähe ära mahtuda (peaks vist kroonika kirjutama)

Edu, igatahes!

Reitsel ütles ...

Sinu postitus tõestab minu usku sellesse, et ka kaugemal olevad inimesed, võivad päris empaatiat tunda. Et tegelikult ei pea oma heasoovlikkusega panema kõiki veel piinlikumasse olukorda:P

Palju sul neid kroonikaid muidu valmis on kirjutet juba?;)

Ja kõike head ja paremat sullegi!:)

- Zarvik ütles ...

Kui siin nüüd ausalt ära rääkida siis kroonikaid on hetkel täpselt üks ja ega peale mytofesti polegi oluliselt rohkem proosatekste valmis vorpinud.

Küll leiab eelnevad kirjutised, nii suuremad kui ka pisemad, netiavarustest "Tim Hornet" nime alt.
Ka kriitika on alati oodatud ;)

Reitsel ütles ...

Panin märkmikusse kirja. Kohe märkuse "etendused saavad läbi" järele.
Kavatsen end siis teatri peale hea kirjandusega premeerida:)

- Zarvik ütles ...

Kas just hea kirjandus, aga ma loodan et vähemalt hingega ja huvitav :P