laupäev, 28. aprill 2007

appi!

Ysna r6ve on kuulda siukseid uudiseid kodumaalt olles ise eemal ja saades vaid pealiskaudset infot. Vaatame 6htuti CNNi, lootes/kartes sealt klippe leida ja yritame hoida yhendust l2hedastega. Kujutan ette 2revust linnas.
Olge nii kenad, andke ikka teada kui miskit suuremat toimub! Ja hoidke ennast! Ma tahaks, et mul oleks koht kuhu tagasi tulla.

2 kommentaari:

Karmo ütles ...

No tere Sulle sinna kaugele. Ole mureta küll me siin asja kontrolli all hoiame. Sina ole tubli tüdruk ja tee turistadele kõva selgitustööd, et pole me Eestimaa mingi vastik natsiriik vaid suure idanaabri kiusatud isepäine maa.
Ole tubli ja ära pabla palju vaid naudi sooja maad! :)

Anonüümne ütles ...

Siin pool on peaaegu et sama vaikseks jäänud kui seal pool (vihje, sellele et pole yle nädala sult yhtki posti tulnud), enamus rynnakuid meie riigiasutuste virtuaal identiteedi vastu on vaibunud või siis vähemasti kõvasti vaiksemaks jäänud, saab nendega isegi muudest asjadest rääkida. eile oli ilgelt palav päev, aga õhtul hakkas vihma tibutama, ning tänane vist jätkas seda tibutamise asja, igastahes sombune on olnud, ning lyhikestele varrukatele tõmbasin kampsuni peale, et mitte oma sinava ihuga töökaaslasi ära hirmutada.
tule varsti tagasi!
Head!