neljapäev, 1. oktoober 2009

Häid asju (enne kui neid liiga palju koguneb ja postitus liiga pikaks jälle venib;)):
1. Stsenograafiatudengite näitus Laste Maailma galeriis. Avatud veel ainult pühapäevani. A must see!
2. Cabaret Rhizome'i etendus "Harri magab". Seda nüüd tõsiküll näeb järgmine kord alles 11. ja 12 nov ja pärast seda näeb juba selle etenduse teist osa. Aga esimene on ka väga väärt. Ja ma mõtlen seda.
3. PolygonTeatri uus etendus "Tulevik on möödas". See mulle ka meeldis. Näitlejate mäng oli mõjuv ja teema keris end ilusti aegapidi lahti. Mulle meeldivad sellised lood, kus areng ei ole lineaarne aga on sellegipoolest arusaadav. 12., 14. ja 16. oktoobril näidatakse veel. Ja muidugi - pange end soojalt riidesse!:)
4. Tulevikust - DA 16 meets Birk Rohelend. Ehk siis Birgi uue raamatu esitlus ja hulk head muusikat. 9. oktoobril algusega kell 21 Telliskivi Loomelinnakus. You are all very welcome!
5. Olnud asjadest - tänane Penthouse 9 konsa oli täitsa tore. Lõpuks-lõpuks nägin neid tegelasi ka "in live". Ikka mõtlen aeg-ajalt ümberringi tegutsevaid toredaid väikebände kuulates, et huvitav mis see on peale hulga vedamise, mis neil puudu jääb et saada sama edukaks kui suvaline eesti pop-bänd. Sest muusika ja mäng on ju sama head või vaat et mõnel juhul paremadki.
6. Sõbrad on ka ikka väga toredad. Täiesti sõnulseletamatult ja kirjades kirjeldamatult. Tänases päevas oli heade sõprade kontsentratsioon kõrgelt üle keskmise:) Ja see tegi sisemise olemise soojaks.

Kommentaare ei ole: