reede, 17. aprill 2009

Peaks vist midagi kirjutama.
Tere.
vms.

Ilgelt paha ja nõme tunne on. See tuleb ikka peale siis kui saad teada et asi, mille eest oled kogu oma elu ja jõuga võidelnud, läks luhta ja et oled sellega seoses alt vedanud endale lähedasi inimesi, kelle heaolu eest sa omamoodi vastutust kannad. Väga, väga, väga paha.

Tegelt on toredaid asju ka. Lühifilm nimega "Stalker" on näiteks väga tore asi. Või noh sellest saab väga tore asi, praegu on see veel hulk väga toredaid inimesi täiesti geniaalsete ideedega mis tõotavad vormuda kunstiteoseks. Väga uhke on sellise asja juures olla.

Eilne London Electricity laiv Privees oli kah tegelikult tore. Ma ei ole vist ühtegi nii hingega oma muusikas olevat dj'd veel lihtsalt sattunud nägema. Ja ma oleks ehk isegi täitsa elamuse saanud, kui klubis oleks rohkem õhku ja minul vähem masendust peas olnud. Ja seda ei juhtu just tihti, et inimesed lähevad klubis suitsuruumi värsket õhku hingama:P

Ja silmarõõmud on kah toredad.

Ma arvan, et uuel nädalal räägin võtetest lähemalt ja olen selleks ajaks ka positiivsuse tagasi saanud. Senikaua tegelen aktiivselt mõtete mujale juhtimisega.

Kommentaare ei ole: